Een Meetlat voor Maatwerk

Een Meetlat voor Maatwerk

Toetsen van leeruitkomsten binnen flexibel onderwijs.

 

Binnen Fontys Pro Economie flexibiliseren we opleidingen binnen drie dimensies: de dimensie van tijd, plaats en tempo, de dimensie van leeractiviteiten en de dimensie van programma en inhoud. Onze studenten werken in verschillende werkcontexten door gebruik te maken van verschillend onderwijsaanbod toe naar verschillende portfolio’s waarmee zij dezelfde eenheden van leeruitkomsten kunnen aantonen. Maatwerk dus dat we toch langs een door de opleiding gekalibreerde meetlat leggen. Dit schept zijn uitdagingen als het gaat om validiteit en betrouwbaarheid. We nemen u graag mee in onze benadering.

De sprekers zijn al enkele jaren op basis van hun expertise in onderwijsinnovatie en onderwijskunde betrokken bij de vormgeving en uitvoering van het Experiment Leeruitkomsten binnen negen deeltijdopleidingen van Fontys Hogeschool Economie en Communicatie.  Onder het label Fontys Pro Economie worden daarin flexibele leertrajecten geboden die leiden tot certificering op AD- of Bachelorniveau.

Comments are closed.

Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021