FAQ

Om het online congres zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij op deze pagina alle belangrijke informatie voor je onder elkaar gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze congresadviseur:

 

Mariska Korewijk:
mariska.korewijk@sbo.nl
040 – 297 27 51

Moet ik mij aanmelden voor de sessies?

Nee, dit is niet nodig. Je kunt de sessie(s) van je keuze volgen.

 

Kan ik vragen indienen voor de keynotes?

De keynotes worden middels webinar gegeven. Je kunt je vraag dan eenvoudig stellen via de chat.

 

Waar vind ik alle informatie met betrekking tot tijden en inloggen?

Circa 1 week van tevoren sturen wij alle deelnemers een mail met daarin de tijden en de inloggegevens. Check ook altijd je spambox. Mocht je de informatie niet ontvangen hebben neem dan contact op met Mariska Korewijk via mariska.korewijk@sbo.nl.

 

Wanneer krijg ik alle informatie over het programma?

Het programma kun je op de website onder de tab programma vinden. Circa 1 week van tevoren krijgen alle deelnemers het programma met tijden toegestuurd via de mail.

 

Blijft het programma hetzelfde waarvoor ik mij heb oorspronkelijk heb ingeschreven?

Ja, het programma blijft, onder voorbehoud van wijzigingen, hetzelfde als waarvoor jij je hebt ingeschreven.

 

Ik ben verhinderd kan ik (kosteloos) annuleren?

Dit is binnen 1 maand voor datum helaas niet mogelijk (zie onze algemene voorwaarden). Je kunt je ticket wel aan een collega/ relatie overdragen. Neem hiervoor altijd even contact op met Mariska Korewijk via mariska.korewijk@sbo.nl.

 

Ik ben verhinderd. Kan mijn collega in mijn plaats komen?
Ja, jouw collega kan in plaats van jou deelnemen aan het congres. Om de aanmelding aan te passen dien je contact op te nemen met Mariska Korewijk via mariska.korewijk@sbo.nl.

 

Mijn collega wil ook graag deelnemen aan het online programma, kan dit? Hoe kan hij/ zij zich aanmelden?

Stuur een mail met zijn/haar gegevens naar mariska.korewijk@sbo.nl. Zij zal contact opnemen en ervoor zorgen dat hij/zij de inlogcodes ontvangt.

 

Worden de workshops opgenomen zodat ik deze later kan terugkijken?

De plenaire sessies zijn terug te kijken. De workshops van het middagprogramma worden deels opgenomen. Deelnemers krijgen hiervoor een speciale inlogcode.

Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021