Programmatisch toetsen: de implementatie van programmatisch toetsen: best practices

Programmatisch toetsen: de implementatie van programmatisch toetsen: best practices

In deze leertrack bespreken we de uitgangspunten van programmatisch toetsen en veel voorkomende misconcepties. Je maakt kennis met enkele praktijkvoorbeelden van programmatisch toetsen. Je gaat aan de slag met KIT2.0 om te inventariseren hoe programmatisch toetsen een plek zou kunnen krijgen in jouw opleiding, en wat de grootste vraagstukken daarbij zijn.

Over Liesbeth:

Liesbeth Baartman werkt als hoofddocent bij het Lectoraat Beroepsonderwijs van Hogeschool Utrecht. Haar expertisegebied is beoordelingsvraagstukken in het beroepsonderwijs (mbo/hbo), met speciale aandacht voor programmatisch toetsen en formatief evalueren.

 

Over Tamara: 

Tamara van Schilt-Mol is associate lector Toetsen en Beoordelen bij het kenniscentrum Kwaliteit van Leren. In haar lectoraat ligt de focus op de vraag hoe toetsing kan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen én aan de verbetering van de kwaliteit van onderwijs.

Comments are closed.

Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021