Toetsen binnen een flexibel onderwijsprogramma

Toetsen binnen een flexibel onderwijsprogramma

Tips & trics voor leerwegonafhankelijk toetsen.

Steeds meer scholen raken gewend aan het bieden van flexibel onderwijs: we zien veel variëteit in het wat, hoe en waar van het leren. Deze variëteit zien we  echter nog onvoldoende in de toetsing terug.  In de workshop gaan we in op toetsing die aansluit bij de uitgangspunten van flexibel onderwijs! Wat betekent integraal en flexibel toetsen voor de docent, beoordelaar en examencommissie?

 

Over Tijs en Sandra

Tijs is als senior manager werkzaam binnen CINOP. Leren voor volwassen met erkenning van wat men al kan is zijn grote uitdaging. Expert op het gebied van LLO, flexibilisering en validering. Met zijn kennis en ervaring uitstekend in staat om als adviseur afgesproken doelen om te zetten in praktische, haalbare oplossingen.

 

Sandra Beugel is manager flexibilisering bij CINOP. Vanuit haar onderwijskundige en bedrijfskundige achtergrond helpt ze zowel op opleidings- als instellingniveau scholen de omslag te maken van een standaard onderwijsprogramma naar (meer) gepersonaliseerde leerroutes.

 

Comments are closed.

Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021