Ontdek de kracht van AI in het onderwijs de “Feedback Companion – Jouw AI maatje”!

Workshop opzet:

  1. Introductie en Demonstratie (15 minuten): Korte presentatie over het belang van feedback en feedforward, gevolgd door een live demo van de Feedback Companion.
  2. Bouwen van je eigen AI Feedback Bot (30 minuten): Deelnemers bouwen in gelijkwaardige groepen hun eigen AI Feedback Bot.
  3. Interactie en Spel (30 minuten): Deelnemers lossen in gelijkwaardige groepen vraagstukken op met behulp van speelse werkvormen en de Feedback Companion.
  4. Reflectie en Discussie (15 minuten): Groepen delen hun ervaringen en inzichten, gevolgd door een plenaire discussie.

Deelnemers verlaten de sessie met praktische kennis over het gebruik van de Feedback Companion in hun eigen onderwijspraktijk, inspiratie voor speelse en interactieve feedbackmethoden, en een netwerk van professionals geïnteresseerd in AI in onderwijs.

Over Pascal Mariany: Pascal Mariany is een gepassioneerde onderwijsexpert met uitgebreide ervaring in sportonderwijs en ICT. Hij combineert innovatieve technologieën met inspirerende lesmethoden om inclusieve en toegankelijke leeromgevingen te creëren. Pascal is de drijvende kracht achter verschillende succesvolle onderwijsprojecten, waaronder de ontwikkeling van de GymWijzer en de Feedback Companion. Meer informatie vind je op www.onderwijsorakel.nl. 

T.B.A.

Barend Last, Schrijver, spreker, trainer en onderwijsmaker

T.B.A.

Tom Naberink, Oprichter AIvoorstudenten.nl & AIvoordocenten.nl, werkzaam aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen als docent / onderzoeker Sporteconomie en Strategisch Sportmanagement

T.B.A.

Boudewijn Raessens, Associate lector Artificial Intelligence in Business, Fontys Economie en Communicatie

T.B.A.

Dieter Mockelmann, Oprichter OnderwijsmetICT en veelgevraagd trainer op het gebied van AI

T.B.A.

Steven Dorrestijn, Head Research group Ethics & Technology Saxion University of Applied Sciences