Data en locatie

Data: 20 en 21 september 2021

Het congres gaat altijd door, fysiek en/of online:

  • Indien de coronamaatregelen toelaten om eind september fysiek samen te komen, dan ben je beide dagen van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht. 
  • Indien bijeenkomsten niet of beperkt mogen plaatsvinden, dan vindt het programma volledig online of in een blended opzet plaats. 

Locatie (indien fysiek):
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL  Utrecht
Routebeschrijving


Investering en collegakorting

Zoals je weet, heeft ‘samen leren’ een geweldig effect op het doorvoeren van veranderingen en leerpunten in jouw organisatie. Dus kom met minimaal 3 collega’s: we belonen jullie met 10% collegakorting! Neem contact op met congresadviseur Mariska Korewijk : 040 – 2 972 751 of 06 – 10 310 948. 

 Entreeprijs:Kom je met minimaal 3 collega’s?
1 dag€ 799,-€ 719,- (Neem contact op met Mariska)
Full ticket: 2 dagen€ 1.499,-€ 1.349,- (Neem contact op met Mariska)
Deze prijzen zijn per persoon (excl. btw). Wanneer we in de Jaarbeurs samenkomen, zijn deze prijzen inclusief koffie, thee en lunch.

Cadeau voor de eerste 120 deelnemers (actie gesloten)

Doorloopjes

Het boek Doorloopjes is een handige visuele ontwerpgids voor leraren: het belangrijkste onderwijsonderzoek wordt samengevat in praktische, geïllustreerde vijf-stappen-plannen.

Het boek is ongekend populair in het Verenigd Koninkrijk en vertaald in het Nederlands door René Kneyber. Onderwijs verbeteren was nog nooit zo eenvoudig! De eerste 120 deelnemers zijn al ingeschreven en ontvangen dit boek z.s.m.