Podcast: Is blended learning de toekomst?

Tijdens Toetsen en Examineren in het HO 2021 stond Barend Last al op het plenaire podium. Daar sprak hij al over blended learning. We spraken Barend Last tijdens het congres om het nog eens over blended learning te hebben.

We presenteren blended learning als de toekomst, Maar wordt blended learning niet al toegepast? Blended learning gaat om het integreren van technologische ontwikkelingen binnen het onderwijsontwerp. Beluister hier de inspirende podcast met Barend Last:

Toetsen en Examineren in het HO 2022

Zet 7 & 8 juni 2022 in jouw agenda voor de 20e editie van Toetsen en Examineren in het HO. Het belooft een jubileum editie te worden, want we bestaan 20 jaar! We pakken dus uit. het congres waar onderwijsprofessionals uit het HBO én WO elkaar ontmoeten en dit jaar met een gouden randje. Dit wil jij als onderwijsprofessional absoluut niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

congres.toetsen-examineren.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024