Podcast: Innovatie in het onderwijs & programmatisch toetsen

Tijdens Toetsen en Examineren in het HO 2021 spraken wij Marleen Kaijen over innovatie in het onderwijs. In deze podcast leer jij waarom het zo belangrijk is dat studenten eigenaar worden van hun eigen leeractiviteiten, wat programmatisch toetsen is en waar jij als onderwijsinstelling mee moet beginnen als jij programmatisch toetsen toe wil passen.

Gratis webinar over programmatisch toetsen volgen?

Steeds meer opleidingen zijn bezig met (het denken over) programmatisch toetsen. Het kan een krachtig concept zijn om meer ontwikkelingsgericht onderwijs vorm te geven en studenten meer aan te zetten tot actief leren. Echter, wat op papier goed klinkt vraagt wel om verschillende keuzes in het ontwerp van het curriculum. Welke keuzes kun je maken en welke misvattingen zijn er daarover?

Toetsen en Examineren in het HO 2022

7 & 8 juni 2022 in jouw agenda voor de 20e editie van Toetsen en Examineren in het HO. Het belooft een jubileum editie te worden, want we bestaan 20 jaar! We pakken dus uit. het congres waar onderwijsprofessionals uit het HBO én WO elkaar ontmoeten en dit jaar met een gouden randje. Dit wil jij als onderwijsprofessional absoluut niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

congres.toetsen-examineren.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024