Podcast: Bevorder op een verfrissende manier je feedbackcultuur – met Céline Lecluse

In deze podcast hebben wij het, met Céline Lucluse, over de feedbackcultuur in het hoger onderwijs. Feedback is essentieel voor het bevorderen van jouw ontwikkeling. Benieuwd hoe jij aan de slag kan met de feedbackcultuur op jouw onderwijsinstelling?

Luister hier de volledige podcast met Céline Lecluse:

Congres Toetsen & Examineren het HO 2024

Op 26 & 27 maart vindt het congres Toetsen & Examineren in het HO 2024 plaats. Tijdens deze dag(en) wissel jij kennis uit met mede toetsprofessionals, leer meer over de nieuwste innovaties binnen het toetslandschap en krijg praktische tips hoe jij jouw toets- en examenpraktijken binnen je onderwijsinstelling naar een hoger niveau kan tillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

congres.toetsen-examineren.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024